EEN BEREIK VAN TRANSACTIES, VOOR EEN KWALITEITSSERVICE


VLOER BEDEKKINGS
Wij maken uw vloer klaar, verwijderen de oude vloer en plaatsen uw nieuwe vloer (tapijttegels, kamerbreed tapijt, tegels of houten vloeren) volgens de regels van de kunst. Wij herstellen ook uw valse technische vloeren.

WANDEN
Door de grote vrijheid die ze bieden op het vlak van inrichting, is de plaatsing van wanden een van onze fabrieksmerken geworden (wegneembare wanden – met glas of vol – in vuurvaste gipsplaten, zelfs geblindeerd).

SCHILDERWERKEN
Rigoureus, geduldig en precies, wij zorgen ook voor al uw schilderwerken en brengen de decoratieve verf van uw keuze aan.

VERLAAGDE PLAFONDS
Valse plafonds demonteren, herstellen of maken (minerale tegels of gipsplaten) maakt deel uit van onze knowhow. Op het vlak van elektriciteit plaatsen wij uw ingebouwde detectoren of verlichtingen en wij installeren uw ventilatie.

SANITAIREN EN KEUKENS
Om te vermijden dat u op verschillende afzonderlijke vakhandels een beroep moet doen voor de montage van uw keukens en de inrichting van uw sanitair, zorgen wij voor de installatie en de renovatie van uw keukens én uw sanitair met respect voor de opgelegde normen.

SPECIALE TOEPASSINGEN
Electricity, ITC, air conditioning… all require specific know-how. To carry out installations that require this knowledge, we call upon a network of qualified subcontractors.